- All
- Przystawki
- Dania główne rybne
- Dania mięsne
- Zupy
- Makarony
- Drinki
- Ryby z pieca
- Ryby smażone
- Dania mączne
- Menu dla dzieci
- Desery
- Śniadania
- Sałatki
Kiełbasa z grilla
Ciasto
Golonka z grilla
PUCHAR OWOCOWY
MOJITO BEZALKOHOLOWE
WIELKIE JABŁKO
KRWAWA POMARAŃCZA
Placek po węgiersku z wieprzowiną
Spaghetti bolognese
Turbot smażony
Kergulena smażona
Miruna pieczona w cieście francuskim na rukoli z dresingiem malinowym
Filet drobiowy panierowany
Sznycel z jajkiem
Stek z rostbefu z 3 sosami, podany na kamieniu wulkanicznym
Spaghetti Bolognese
Owsianka z bakaliami i owocami
Parówki (2 szt.)
Szakszuka z 3 jaj (pieczywo)
Omlet francuski z dwóch jaj
Zestaw śniadaniowy II
Dorsz zapiekany z mozzarellą i plastrami pomidora
Łosoś z grilla w salsie pomidorowo-oliwkowej
Sandacz z pieca w delikatnym sosie jogurtowo-cytrynowym
WIŚNIOWA ROZKOSZ
DOLCE VITA
Naleśniki z dżemem- 2 sztuki
Naleśniki z serem – 2 sztuki
Pierogi z mięsem i cebulką
Pierogi ukraińskie z cebulką
Placek po węgiersku z wołowiną
Placki ziemniaczane podawane ze śmietaną
Tagliatelle z łososiem
Tagliatelle z kurczakiem
Miruna smażona
Flądra smażona
Sandacz smażony
Pstrąg smażony
Morszczuk smażony
Łosoś smażony
Halibut smażony
Dorsz czarniak smażony
Antar smażony
Sandacz z pieca
Pstrąg z pieca
Łosoś z pieca
Halibut z pieca
Dorsz z pieca
Antar z pieca
Wątróbka drobiowa w jogurcie i rozmarynie
Pierś z grilla faszerowana fetą i szpinakiem
Pierś z grilla
Schab po polsku w sosie kurkowym
Stek z polędwicy wołowej z masłem czosnkowym podawany na grzance czosnkowej
Stek z polędwicy wołowej z cebulką i sosem worcestershire
Sałatka z kurczakiem
Sałatka grecka
Zupa dnia
Rosół z makaronem
Flaki wołowe
Rybna
Gulaszowa
Krewetki w sosie winno-czosnkowym
Śledź po polsku (MATJAS)
Tatar z łososia
Ceviche z dorsza
Carpaccio z polędwicy wołowej
TATAR WOŁOWY
Rosół
Chrusty drobiowe z frytkami i surówką z marchwi
Zestaw śniadaniowy I
Tosty z serem i szynką
Jajka sadzone na grzankach
Jajka sadzone
Dorsz po piracku pieczony w sosie pomidorowo- cebulowym
Ryba pieczona w cieście francuskim na rukoli z dresingiem malinowym
Jajecznica na maśle, na szynce, na boczku
Kotlet schabowy
